PANELE RRETHIMI TEK

Të galvanizuar

Të lyer

Përshkrimi

Paneli i rrethimit tek është një sistem i lehtë, me kosto-efektive i cili shërben për caktimin e kufirit të sigurisë së ulët. Projektuar me një dizajn bashkëkohor, i përsosur për parqe, shkolla, prona industriale, zona komerciale etj.

Perdorimi

  • Ndërtesat publike
  • Shkolla
  • Ndërtesa industriale
  • Ambjente sportive
  • Shtepi private etj.

Te dhena teknike

Të dhëna teknike & Certifikime

PANELE RRETHIMI TE DYFISHTE

Të galvanizuar

Të lyer

Përshkrimi

Rrethimi me panel të dyfishte është një nga sistemet më efektive dhe më të popullarizuara. Ky sistem rrethimi i dyfishtë përmban dy tela dhe jo vetem është estetikisht i këndshëm por ofron një siguri të lartë për perimetrin tuaj nga shkelësit, vandalët dhe hajdutët e mundshëm.

Perdorimi

  • Ndërtesat publike
  • Shkolla
  • Ndërtesa industriale
  • Ambjente sportive
  • Shtepi private etj.

Te dhena teknike

Të dhëna teknike & Certifikime