RRJETA TELI TE THURURA TE GALVANIZUARA

Arsyeja pse rrjetat me thurje jane kaq te popullarizuara është se për shkak të kostos së saj relativisht të ulët dhe lehtësisë së së cilës mund të instalohet. Rrjetat me thurje vijne ne modele te galvanizuara dhe te plastifikuara. Një person mund të instalojë vetë një rrjete me thurje pa veshtirësi duke përdorur një udhëzues. Zakonisht shtyllat e betonit ose profilet e hekurit përdoren për e lidhjen e rrjetave me thurje.

Perdorimi

  • Ndërtesat publike
  • Shkolla
  • Ndërtesa industriale
  • Ambjente sportive
  • Shtepi private etj.

Të dhëna teknike & Certifikime

RRJETA TELI TE THURURA ME  PVC

Arsyeja pse rrjetat me thurje jane kaq te popullarizuara është se për shkak të kostos së saj relativisht të ulët dhe lehtësisë së së cilës mund të instalohet. Rrjetat me thurje vijne ne modele te galvanizuara dhe te plastifikuara. Një person mund të instalojë vetë një rrjete me thurje pa veshtirësi duke përdorur një udhëzues. Zakonisht shtyllat e betonit ose profilet e hekurit përdoren për e lidhjen e rrjetave me thurje.

Perdorimi

  • Ndërtesat publike
  • Shkolla
  • Ndërtesa industriale
  • Ambjente sportive
  • Shtepi private etj.

Të dhëna teknike & Certifikime