20

vite përvojë

6000

ton kapacitet prodhimi në vit

40+

punëtorë

Produkte të çertifikuara

GRIMER është një nga prodhuesit kryesorë të gabioneve, rrethimeve dhe profileve per sistemin e thate ne Shqiperi dhe në rajonin e Ballkanit.  Produktet e prodhuara nga GRIMER sh.p.k janë në përputhje me standardet EUROPIANE dhe menaxhimi i cilësisë, është aprovuar nga institucione të njohura ndërkombetare. Ne vazhdimisht investojmë në çdo hap të procesit të prodhimit në mënyrë që të sigurohet konformiteti me standardet më të larta të prodhimit si dhe cilësisë së produkteve.