RRJETA TE SALDUARA RULON TE GALVANIZUARA

Rrjetat mund të shërbejnë edhe si dekorime për oborrin e shtëpisë, gardhe, porta etj. Me vetëm pak kreativitet ju mund t’i jepni një pamje krejt tjetër kopshtit tuaj, diçka më unike dhe moderne.Rrjeta mund te sherbeje si mbrojtese ne zonat ku luajne femijet.

Perdorimi

  • Ndërtesat publike
  • Shkolla
  • Ndërtesa industriale
  • Ambjente sportive
  • Shtepi private etj.

Të dhëna teknike & Certifikime

RRJETA TE SALDUARA PANEL TE GALVANIZUARA

Panelet me rrjetë çeliku përdoren për kafaze sigurie, aviarie, gardhe kopshtesh, depistim kopshtesh, rrethime qensh, mbulesa gjethesh për pellgje, korniza perimesh dhe makineri përreth në fabrika dhe zona prodhimi për shëndetin dhe sigurinë.

Perdorimi

  • Ndërtesat publike
  • Shkolla
  • Ndërtesa industriale
  • Ambjente sportive
  • Shtepi private etj.

Të dhëna teknike & Certifikime